Międzypokoleniowa integracja w murach AWF
Studenci II roku drugiego stopnia kierunku Turystyka i Rekreacja – specjalności Event Manager integrowali się z seniorami w murach naszej Uczelni. […]
WięcejStudenci II roku drugiego stopnia kierunku Turystyka i Rekreacja – specjalności Event Manager integrowali się z seniorami w murach naszej Uczelni. […]
WięcejErwin Wąsowicz był wybitnym uczonym z zakresu nauk o żywności i żywieniu człowieka, członkiem Polskiej Akademii Nauk, doktorem honoris causa, rektorem Uniwersyt...
WięcejSzanowni Państwo Pracowniczki i Pracownicy, Doktorantki i Doktoranci, Studentki i Studenci AWF! Od pewnego czasu systematycznie staramy się Państwa informować […]...
WięcejZakład Lekkiej Atletyki i Przygotowania Motorycznego naszej Uczelni poszukuje mężczyzn w wieku 18-35 lat, którzy chcieliby wziąć udział w badaniu naukowym […]...
WięcejKiedy można stosować elektroterapię, jakie są efekty jej stosowania, kiedy powinno się z niej jednak zrezygnować, jak jest wykorzystywana w […]
WięcejDo Hiszpanii, Portugalii, Turcji czy na Cypr – do tych i wielu innych państw mogą pojechać studenci AWF w ramach […]
WięcejDo IV edycji Programu Szkoleniowego „I LOVE POLAND” aplikacje przesłało 235 kandydatów i kandydatek. W najbliższych dniach będzie przeprowadzona formalna weryfikacja...
WięcejTrwa rekrutacja na kurs instruktora sportu w dyscyplinie zapasy. Kurs składa się z części teoretycznej ogólnej i specjalistycznej oraz praktyki […]
WięcejNa Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Taniec w edukacji a rozwój człowieka”, organizowanej przez Narodowy Instytut Muzyki i Tańca, która odbyła się […]...
WięcejStudenci fizjoterapii, którzy jeszcze nie zarejestrowali się, by wziąć bezpłatnie udział w konferencji pt. „Diagnostyka i programowanie rehabilitacji w zaburzeniach rozw...
WięcejPracownicy AWF, wspólnie z Instytutem Onkologii Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu, realizują badania, których celem jest poszukiwanie skutecznych metod zapobiegania powi...
WięcejStudenci koła naukowego Dietetycy AWF Poznań, pod okiem dydaktyków z Zakładu Żywności i Żywienia, w minioną sobotę, tj. 19 marca […]
Więcej