
Webinar o stwardnieniu zanikowym bocznym (ALS)
9 lutego br. odbyło się kolejne spotkanie w ramach cyklu „Nauka z kulturą (fizyczną)”. Wykład „Acute and Long-Term Modifications of […]
Więcej9 lutego br. odbyło się kolejne spotkanie w ramach cyklu „Nauka z kulturą (fizyczną)”. Wykład „Acute and Long-Term Modifications of […]
WięcejMgr Mateusz Ludwiczak wygłosił wykład online pt. „Czy wychowanie fizyczne może pomóc rozwiązywać dylematy moralne?”. Wydarzenie skierowane było do studentów […]...
WięcejZbieranie marchewek do koszyka, rzut do kalosza, rozpoznawanie zapachów, wyścig z jajkiem, gry sprawnościowe – to wszystko przygotowali studenci I roku w ramach przedmiot...
WięcejFarma w centrum miasta?? To możliwe dzięki studentom Wychowania Fizycznego! Więcej info: [link]
WięcejNa Scenie Wspólnej w Poznaniu przedstawionych zostało 36 autorskich etiud solowych w ramach obrony Dyplomu Artystycznego na kierunku Taniec w […]
WięcejPrzewodniczący Komisji Etyki Badań Naukowych Wydziału Wychowania Fizycznego i Nauk o Sporcie na Uniwersytecie Teherańskim prof. Reza Rajabi 24 stycznia br. […]...
WięcejCenną wiedzę przekazał na warsztatach dr Andrew Dalziell obecnym w Auli AWF. W spotkaniu udział wzięli głównie studenci specjalności „Wychowanie fizyczne w […]...
WięcejJak wygląda siłownia na naszej Uczelni? Jakie potrawy przygotowują studenci Dietetyki? Jakie kierunki realizowane są w naszej Akademii? O tym i o […]
WięcejNaszą Akademię odwiedziła młodzież z klas sportowych z Liceum Ogólnokształcącego Mistrzostwa Sportowego w Poznaniu oraz GES Sport Academy. Uczniowie poznali kierunki stud...
WięcejMłodzi lekkoatleci z UKS Achilles Leszno wzięli udział w zajęciach nt. żywienia, które poprowadzili studenci drugiego stopnia drugiego roku Dietetyki, […]
WięcejSymboliczne otwarcie odbyło się z udziałem władz rektorskich, dziekańskich, pracowników Uczelni oraz przedstawicieli Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, z którym zakł...
WięcejNasz gość ze Szkocji 𝐝𝐫 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐰 𝐃𝐚𝐥𝐳𝐢𝐞𝐥𝐥 przedstawił program ćwiczeń ruchowych, który zachęca mózg do bardziej efektywnego i szybszego przetwarzania […]...
Więcej